Välj en sida

Följande är sådant jag tycker om och har erfarenhet av:

  • Rollspel tex lärarinna-elev, härskarinna-slav, förhörsledare-fånge, gammaldags uppfostran
  • Bondage
  • Disciplin
  • Psykisk dominans
  • Pisk och smärta
  • Slavkommendering
  • Verbal förnedring
  • Trampling

Följande är sådant jag INTE gör:

  • Sexuella aktiviteter
  • Orsaka fysisk smärta/skada på så sätt att det kan ge några bestående skador

Läs och inspireras av mina fantasier nedan:

LYDNAD

Du har länge känt på dig att du inte hittat din plats i tillvaron. En dag surfar du in på Giant Dominas hemsida. Du ansöker och blir antagen. Du ska nu få komma på besök hos Giant Domina. Du är nervös men ringer på dörren vid exakt tidpunkt som din Domina har bestämt. Dörren öppnar sig och framför dig står en lång majestätisk kvinna, som du genast känner en önskan att få falla ner på knä inför och lyda hennes minsta vink.  Hon beordrar dig att ta av dig alla kläder. Nu vill hon inspektera slavens kropp, säger hon bestämt. Du står snart alldeles utlämnad och naken på alla fyra, och hon går sakta runt dig för att studera din slavkropp. I handen håller hon ett ridspö. I andra handen ett par handklovar….

SLÄPP KONTROLLEN

Du är en vuxen man som har en ansvarsfull och krävande position som chef på ett stort multinationellt företag. Till vardags är du van att bestämma och dagligen ta viktiga beslut. Ingen av dina underlydande kan ana att du i ditt djupaste inre bär på en hemlig önskan att någon annan tar kontrollen över dig. Känslan av att hjälplöst vara i en stark kvinnas våld är en härlig kombination av berusning och upphetsning, men framkallar också en känsla av avslappning och ro. Nu slipper du bestämma. Det är här och nu som gäller och allt du behöver göra är att finna dig i din situation…

FOSTRAN

Sen tonåren har du känt dig som en olydig pojke. Du attraheras av starka kvinnor med livserfarenhet och mognad, som vet vad de vill. Den där stränga lärarinnan som skällde ut dig när du var sen. Din mammas väninna som alltid tittar så strängt på dig och som hotat dig med gammaldags uppfostran. Eller den framgångsrika affärskvinnan med makt och pengar att göra vad hon vill, och som gärna utnyttjar din unga naiva oskuldsfullhet. Du drömmer om att lärarinnan arrangerar kvarsittning och att hon då bestraffar dig med rotting. Kanske smisk på bara stjärten över hennes starka lår. Du får ligga där och skämmas för din olydnad medan din nakna stjärt blir rosig av smisket. Du känner mitt i all skam en känsla av upprymdhet och tillfredsställelse. Det här är den rätta platsen i livet för dig.